Gediplomeerd babyosteopaat

Vertrouw uw kind alleen toe aan een gediplomeerd Baby – en Kinderosteopate!

 

Kinderosteopathie is een specialisatie binnen de osteopathie. Om zuigelingen en kinderen te behandelen is het belangrijk de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind goed te kennen. Kennis van de normale sensorische, motorische, neurologische en emotionele ontwikkeling van het kind en de specifieke kinderpathologie zijn noodzakelijk, om zuigelingen en kinderen adequaat te kunnen behandelen. Door gerichte scholing is de kinderosteopaat in staat weefsel en structuurveranderingen tijdens de groei te beoordelen en te behandelen. Elk kind vraagt zijn eigen unieke benadering afhankelijk van de levensfase van het kind.

 

Niet iedere osteopaat bezit echter de nodige kennis en ervaring om een opgroeiend kind adequaat te behandelen. In de praktijk hebben Anne-Sophie en Reinhilde na de basisopleiding osteopathie de 2-jarige postgraduaat opleiding ‘osteopathie in de pediatrie’ afgerond.
Daarnaast wordt in de praktijk al 15 jaren dagdagelijks kinderen/ baby’s behandeld waardoor de ervaring een duidelijke meerwaarde is.

 Bezoek onze specifieke site: www.kinderosteopaat.be
Webdesign by Pixelmedia Multimedia Productions  Webdesign by Pixelmedia  |  PHOTOS by photo2  |  Privacy Policy