Praktijkinfo

Maken van een afspraak
Een afspraak kan online gemaakt worden via volgende knop

 

MAAK EEN AFSPRAAK


Of via het nummer 0476 865 835

Daarbij hebt u de keuze door welke therapeut u behandeld wenst te worden. Indien nodig kan deskundig advies van onze therapeuten u daarbij helpen.
Een eerste consult duurt één uur. De daaropvolgende behandelingen  ongeveer 45 minuten. Om een afspraak te maken is geen medisch voorschrift of doorverwijzing van een arts nodig.
Aangezien behandelingen soms moeilijk onderbroken kunnen worden, is het mogelijk dat u het antwoordapparaat treft. Indien u uw naam en telefoonnummer achterlaat, wordt u later op de dag zeker teruggebeld.

 

Annuleren van een afspraak
Een gemaakte afspraak mag u uiterlijk 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Wanneer u niet tijdig uw afspraak annuleert of niet verschijnt zonder afmelding, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht zonder tussenkomst van de mutualiteiten. In het weekend kunt u tijdig annuleren door op het antwoordapparaat in te spreken.

 

Baby – en kindvriendelijke Praktijk
De praktijk is aangepast aan de noden van uw kind: mogelijkheid om je kindje te verschonen – opwarmen van een flesje – borstvoeding geven – voeldoende speelgoed/ leesboekjes… aanwezig Meenemen: knuffel – verse luier – eventueel voeding – eventueel tuutje

 

Parking
De Praktijk is zeer vlot bereikbaar met altijd gratis parkeergelegenheid voor de deur en op wandelafstand van de bushalte.

 

(Terug) Betaling
De behandelingen worden na elke sessie cash of mobile via smartphone betaald. Er is geen bankcontact in de praktijk.

 

Belgische patiënten: osteopathie wordt door de meeste ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald.  Vraag raad aan uw ziekenfonds.
Nederlandse patiënten: Door de ligging van de praktijk dichtbij de nederlandse grens en de voordelige behandelingstarieven, vinden meer en meer Nederlandse patiënten de weg naar Sijsele. De meeste patiënten krijgen de behandelingen nagenoeg volledig terugbetaald.

Webdesign by Pixelmedia Multimedia Productions  Webdesign by Pixelmedia  |  PHOTOS by photo2  |  Privacy Policy